Upplev tre dagar med Sveriges bästa friåkning! 
Clinics, filmvisningar, kurser, föreläsningar och test av nästa års bästa skidprylar.


Aktiviteterna uppdateras löpande. Bokning av aktiviteter sker på webben och obokade platser släpps till drop-in. Länk till bokning skickas via mail till de personer som köpt Haglöfs Åka Skidor Freeride Days festivalpass. Bokning av aktiviteter öppnar i mitten på mars!

Skidåkning, Skidstyrka och inspirationsföreläsning med Sverre Liliequist. 

Sverre finns på plats under Haglöfs Åka Skidor Freeride Days och vi kommer träffa honom både inomhus och utomhus. Håll ögonen öppna efter mer information!

Foton J.Lindeberg

Image

UNTRACKED SPECIAL EDITION

Vi är så glada över att kunna presentera en specialedition av Untracked på Haglöfs Åka Skidor Freeride Days.

Såklart har vi  Gabriella Edebo på plats under specialvisningen på Tott måndag 1/4- 2019. Filmvisningen är för dig med Haglöfs Åka Skidor Freeride Days festivalpass. Du köper det här:

UNTRACKED FILM TOUR 2018

Stockholm 26 okt
Lund 6 nov
Göteborg 8 nov
Umeå 16 nov
Luleå 21 nov 

Skidtestarhelgerna:
Vemdalen 1 dec
Sälen 8 dec
Åre 14 dec

Lär dig lavinsäkerhet 

Mammut finns på plats med Erik Ehrner och lär oss allt om lavinsäkerhet. Clinics, test av de senaste utrustningen samt föreläsning står på programmet. Du bokar din plats på vår webbokning som öppnar i mitten av mars.

Image
TESTA DE SENASTE SKIDORNA FRÅN K2 OCH LINE

K2 och Line finns på plats för att skruva skidor. Testa de senaste skidorna, prata produktvård, få tips och lär dig allt om skidor. Bokning av testskidor sker på Tott på kvällen och du hämtar dina skidor lagom till att liften öppnat. 

Image
Image Image
Image

Kreativt bildskapande med Emrik Jansson

Under en förmiddag får vi ta rygg på fotografen Emrik Jansson då han lär ut tips och tricks för att fånga kreativa skidögonblick på bild.

Emrik kommer bland annat att gå igenom hur han jobbar med sina atleter, hur man hanterar ljus och hur man arbetar bäst utifrån dom förutsättningar man har.

Du bokar din plats på vår webbokning som öppnar i mitten på mars!

Image

Topptur med Åreguiderna!

Åreguiderna är en självklar partner för Haglöfs Åka Skidor Freeride Days när det gäller toppturer.

Dag 1 Heldag där vi håller oss i området runt Åreskutan. Grunder i hur man toppturar säkert, tekniker och tips & tricks utlovas.

Dag 2 Heldag i Storulvån. Vi njuter av magisk utsikt, fantastisk skidåkning och härligt sällskap. Medtag lunch och termos med dryck för picknick på fjället.

Kunskapskrav: Medverkan under dag 1 eller annan grundkurs i topptur. Ej nybörjare!

Lavinutrustning är obligatorisk båda dagarna.

Du bokar din plats på vår webbokning som öppnar i mitten på mars!

Image
Image

Charlotte Håkansson

Xtravel off-pist clinic 

"Vill du utveckla din skidteknik utanför pisten? Häng runt i Åre med Xtravels grymma guider Sofi och Charlotte. Tips & tricks, roliga åk och riktigt go stämning utlovas!"

Xtravel är en researrangör som inte bara vill ligga på stranden eller glida runt i nypistade backar. Därför går våra resor till destinationer där snön är djupast, surfet är bäst och peppet är maxat. Låt oss dela med oss av vår erfarenhet och låt våra kunniga, erfarna och grymma guider visa dig de bästa hemligheterna. Lev puderdrömmen i Japan eller vakna upp till pumpande vågor på Madeira!

Våra guider brinner för din upplevelse!

Image

Sofi Bondesson

Testa senaste tekniken från GoPro

Filma och fota dig och dina vänner med kameror från GoPro under Haglöfs Åka Skidor Freeride Days. GoPro ger tips på hur du lyckas med de bästa filmerna, redigera de snyggaste klippen. Har vi tur får vi träffa och åka skidor med någon av GoPro:s skidproffs!

Image