SKI PASS 2018

Åka Skidor bjuder in till fyra sköna skiddagar när åkningen i Åre är som bäst. Testa nästa års skidor före alla andra, lär dig mer om laviner, gå clinics med erfarna instruktörer, lyssna på intressanta föreläsningar, kolla på skidfilm och mycket mer i sällskap med andra skidnördar.

HÄR KÖPER DU DITT SKIPASS

Nytt för 2018 är att du kan välja mellan två paket.

Paket 1:
Åka Skidor Ski Camp 2018
Fyra sköna skiddagar när åkningen i Åre är som bäst. I grupper om 6-8 personer, tillsammans med erfarna instruktörer och skidproffs tar vi skidåkningen till en högre nivå. Med hjälp av våra proffsiga instruktörer grottar vi ner oss i tekniker för att utveckla och förbättra vår åkning. Den sista, fjärde dagen är fri för valfri aktivitet.

Paket 2:
Åka Skidor Ski Camp 2018 Topptur
Två av dagarna fokuserar vi enbart på topptur. Tillsammans med Mammut och Åreguiderna utlovar vi ett arrangemang utöver det vanliga. Vi tränar på topptursteknik, vägval, både upp och ner, snö- och lavinkunskap. Mammut tillhandahåller den utrustningen du behöver för att topptura tryggt, och våra övriga leverantörer låter dig gärna testa den senaste utrustningen som du behöver för en dag på fjället. Dag ett håller vi till på baksidan av Skutan, dag två tillbringar vi i Storulvån. Tredje dagen spenderar vi i Åre tillsammans med övriga Ski Camp-deltagare och den sista, fjärde dagen är fri för valfri aktivitet.
Antal platser är begränsat och du anmäler dig direkt när du bokar!

Vi bor på klassiska Fjällgården – mitt i backen med fantastisk utsikt. Här ses vi på afterski,
badar bastu och badtunna, äter middag och umgås.

Vad ingår i priset?

Fyra nätters boende med del i dubbelrum
Fyra frukost
Tre luncher (matsäckspaket Storulvån)
Fyra middagar, varav en två rätters
Energi/Återhämtningsprodukter från Gainomax
Liftkort 3 dagar
Transport för eventuell topptur

Pris för båda paketen är 6495 kronor.

Vi garanterar fyra dagar du sent ska glömma!